Szoftverjog

A XXI. században egyre nagyobb jelentősége lesz a szoftverfejlesztéseknek, programok működtetik a weboldalakat, levelezőszervereket, vállalatirányítási rendszerek szolgáltatják az adatot a legjelentősebb piaci döntésekhez.

A szoftverekhez tartozó szerzői jogokat, a fejlesztéssel kapcsolatos garanciális rendelkezéseket, elszámolási szempontokat, az esetleges támogatási időszakra vonatkozó feltételeket érdemes még a fejlesztés megkezdése előtt tisztázni. Ez egyaránt érdeke a fejlesztőnek és a megrendelőnek is.

Irodánk a szoftverjog két elismert szakértőjével támogatja ügyfeleit, legyen szó akár kereskedelmi, akár open source szoftverekkel kapcsolatos jogi kérdésekről.

Elektronikus aláírás

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír az elektronikus aláírás. Már nem csak közigazgatási eljárásokban, hanem a mindennapi életben is szükségünk lehet rá. Az elektronikus aláírás bevezetésével, az alkalmazásához szükséges szabályzatok, szerződések létrehozásával, konzultációs lehetőség biztosításával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Dr. Kovács A. Tamás
Dr. Kovács A. Tamás
Dr. Dudás Ágnes
Dr. Dudás Ágnes
Dr. Baranyi Bertold
Dr. Baranyi Bertold